Gürcistan Araba Fiyatları

Gürcistan'dan Araba Almak

Geçtiğimiz yıllarda çıkarılan yasalar ve kanunlardan sonra ülkemizde oldukça popüler hale gelen Gürcistan araba alımları, araç sahiplerine yaklaşık olarak %60/70 oranında tasarruf sağlıyor. Gerek KDV gerekse ÖTV ücretleri ile araçların ülkemizde ki resmi satış fiyatları neredeyse 2 katına çıkıyor. Ayrıca aldığınız araçlara her yıl vergi vermiyor, vize ya da araç bandrol ücreti ödemiyorsunuz. İkinci el ya da sıfır olarak gürcistandan araba almak oldukça kolay ve basit işlemler ile gerçekleştirilebilir. Tüm bunların yanı sıra, avrupa yollarında yıpranmamış iskelet ve konforu da cabası.


Gürcistan araba fiyatları

Yazımızın başında belirttiğimiz üzere gürcistan araba fiyatları 2017 yılında ülkemizde ki araçlar ile en az %60 oranında ucuza satılıyor. Bu oranlar almak istediğiniz arabanın özelliklerine ve modeline göre değişiklik gösterebilir. 100 bin liralık bir aracı 50-70 bin tl civarında bir ücret ödeyerek satın almak mümkün. Satılan arabaların piyasaları ülkemizde ki gibi sürekli olarak değişmiyor ve değeri çok uçuk oranlarda düşmüyor. Gürcistanda araba fiyatları sabit ve stabil bir şekilde alırken verdiğiniz ücreti koruyor.

Gürcistan'dan araba almak için yapılması gerekenler

Batum araba fiyatları eminim ki iştahınızı kabarttı ve 2017 yılında Gürcistan'dan araba almak istiyorsunuz. Peki Gürcistandan araba almak için yapılması gerekenler nelerdir? Araç satın almak için gürcistan vatandaşlığı geçiyor mu? Çıkan yasalar sonucunda gürcistan batumdan aldığınız arabaları ülkemizde 2 yıl kesintisiz kullanabilirsiniz. Araç sahibi olmak isteyen kişilerin Gürcistan vatandaşı olması mecburi değil, satın aldığınız firmanın size kefil olması yeterli oluyor ya da orada bulunan bir akrabanız varsa onun üzerine araba alıp vizesini kendi adınıza yaptırabilirsiniz (aracı kendi adınıza almanız için daha öncesinde Gürcistan'da en az 6 ay oturma ya da çalışma izni ile yaşamış olmanız gerekiyor.) . Aldığınız arabayı Gürcistan'dan çıkmadan muayene ettirmelisiniz, sigorta ve kasko sizin isteğinize bağlı.

Yorumlar

  1. Anlamadığım neden bizim ülkemizde araba fiyatları bukadar pahalı, Gürcistan araba Fiyatlarıyla bizim ülkemizdeki araba fiyatları arasında dağlar kadar fark var. iyi şey ediyorlar bize

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gürcistanda Araba Fiyatları