Gürcistanda Araba Fiyatları

Gürcistandan araba almak

2 yıl boyunca herhangi bir sıkıntı ve sorun çıkmadan kullanabileceğiniz gürcistan araba alımı hakkında detaylı bilgi verebilmek için oluşturduğumuz araştırma yazımızı okuyarak bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gürcistanda araba fiyatları

Hayal ettiğiniz arabayı almak için yeterli paranız yoksa sizlere tavsiye edeceğimiz tek şey Gürcistandan araba almak olacaktır. Nitekim Türkiye'de alacağınız arabanın fiyatına Gürcistan'dan iki adet araba alabilirsiniz ve bu arabaların sigorta, kasko, vize vb. gibi size sürekli masraf çıkartacak prosedürleri de bulunmuyor. Gürcistan araba fiyatları 2017 yılında ülkemizde satılan araç fiyatlarından yaklaşık olarak 1.5 kat daha ucuz. Hatta çok ütopik rakamlara satın alabileceğiniz araçlarda mevcut. 20 bin lira satış fiyatı bulunan herhangi bir arabanın gürcistanda ki satış fiyatı en fazla 5-7 bin tl arasında olmaktadır. Daha düşük modellerin satış fiyatlarını siz düşünün artık, 900-1500 türk lirasına satılan araçlar bile mevcut.

Gürcistandan araba almak güvenli mi?

Aklınızda bin bir soru oluşmuş olabilir ancak endişe etmeyin. Batum araba fiyatları aklınızda ki sorulara cevap niteliğinde olmaktadır. Araç alırken endişelenmeniz ya da güven sıkıntınızın olması gayet olağan. Eğer daha önce Gürcistanda hiç yaşamamışsanız (en az 6 ay), satın aldığınız araç sizin adınıza olmayacaktır. Yalnızca vizesini kendi adınıza yaptırabilir ve Türkiye'de minimum 2 sene bu arabayı kullanabilirsiniz. Bilindik en sağlam yol, kendi akrabanız ya da arkadaşınız var ise aracı onun üzerine almaktır. Eğer yoksa bu işi yapan çok güvenilir ve nadir firmalar mevcuttur. (Firmalar için bizimle iletişime geçebilirsiniz). Güven sorununu hallettikten sonra yapmanız gereken tek şey satın alacağınız araca karar vermektir. Sizi sıkıntıya sokacak ya da yoracak gereksiz prosedürler bulunmuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gürcistan Araba Fiyatları